Βιβλία με την Τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας: Ο Μικρός Πρίγκιπας, εκδ. Χάρτινη Πόλη - Nakasbookhouse.gr Skip to main content
06-09-2017

Βιβλία με την Τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας: Ο Μικρός Πρίγκιπας, εκδ. Χάρτινη Πόλη

Βιβλία που ζωντανεύουν με την Τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας!

Οι περιπέτειες του Μικρού Πρίγκιπα ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου με τη βοήθεια της οθόνης ενός κινητού ή ενός τάμπλετ.
Ο Μικρός Πρίγκιπας ζει σε έναν μικροσκοπικό αστεροειδή, τον Β612, παρέα με ένα ματαιόδοξο λουλούδι και τρία ηφαίστεια. Κάποια στιγμή, αποφασίζει να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και πέφτει στη Γη, όπου γίνεται φίλος με έναν πιλότο. Έπειτα από πολλές περιπλανήσεις σε άλλους πλανήτες, ο Μικρός Πρίγκιπας ανακαλύπτει ότι αποκομμένος από τα πράγματα που έδιναν σημασία στην καθημερινή του ζωή, αισθάνεται περισσότερο μόνος από ποτέ και συνειδητοποιεί πως τα ουσιώδη πράγματα στη ζωή μας είναι αόρατα στα μάτια.

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή (TINY PRINCE AR), γνωρίστε τον Μικρό Πρίγκιπα μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και ζήστε εκπληκτικές εμπειρίες Επαυξημένης Πραγματικότητας!

-Ανακαλύψτε το σύμπαν του ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!
-Ακούστε τη ΜΟΥΣΙΚΗ που συνοδεύει το βιβλίο!
-Παίξτε διασκεδαστικά ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
-ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με τους ήρως του βιβλίου!

Νέα σειρά διαδραστικών βιβλίων με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας, που μετατρέπουν τη γνώση σε περιπέτεια.
• Βιβλία «νέας γενιάς» που πάνε τη μάθηση ένα βήμα πιο πέρα...
• Η Επαυξημένη Πραγματικότητα μεταφέρει τον θαυμαστό κόσμο του διαστήματος και των δεινοσαύρων, αλλά και τον μυθικό κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα, από τις σελίδες του βιβλίου στο σπίτι σας.
• Τα βιβλία με την Επαυξημένη Πραγματικότητα και η εφαρμογή που τα συνοδεύει, θα οδηγήσουν όλους τους αναγνώστες, μικρούς και μεγάλους, σε ένα ταξίδι που ποτέ δεν θα ξεχάσουν!
• Για κάθε βιβλίο διατίθεται στο youtube βίντεο -διάρκειας ενός λεπτού- που παρουσιάζει με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εφαρμογή!

Δεν διαβάζεις απλά ένα βιβλίο, το ζεις!..

Για παιδιά ηλικίας από 7 ετών