Οδηγίες επιστροφών | Nakasbookhouse.gr Skip to main content

Οδηγίες επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία και να είναι στην κατάσταση που βρισκόταν κατά την παραλαβή του.

Παραδίδοντάς το στην αρχική κατάσταση και συσκευασία σε οποιοδήποτε κατάστημα

Nakas Book House προσκομίζοντας της απόδειξη αγοράς.

Αποστέλλοντάς το με δικά σας έξοδα, στην αρχική κατάσταση και συσκευασία, στο καταστήμα Nakas Book House , Χαριλάου Τρικούπη 17, 10678 Αθήνα, εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς. Περισσότερα εδώ Όροι και προϋποθέσεις αγορών

 

Ελαττωματικά προϊόντα

Πριν την αποστολή, εμείς στο Nakasbookhouse.gr ελέγχουμε ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση όμως που εντοπίσετε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, εσωκλείοντας το παραστατικό αγοράς. Μόλις το παραλάβουμε και με την προϋπόθεση ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο ή με άλλο, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας. Είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη, στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής του προϊόντος που αντικαθίσταται επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου την Nakasbookhouse.gr.