ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Nakasbookhouse.gr Skip to main content

 

 

Nakas Book House 
Η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στην καρδιά των Ιωαννίνων!

 

Τα Nakas Book House ανήκουν στον όμιλο NAKAS GROUP και σήμερα μετράνε 12 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakasbookhouse.gr.

Ο όμιλος NAKAS GROUP κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά τόσο αναφορικά με την εκδοτική του δραστηριότητα, όσο και στον τομέα των εισαγωγών, των εξαγωγών και της εμπορίας βιβλίων και τουριστικών αναμνηστικών ειδών.
Οι δραστηριότητες του Ομίλου διακρίνονται σε τρεις κλάδους: παραγωγή προϊόντων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο.
Την Παρασκευή 30.07.21 άνοιξε τις πόρτες του, στην καρδιά των Ιωαννίνων, επί της οδού Παπάζογλου (πεζόδρομος), το ολοκαίνουργιο κατάστημα Nakas Book House.
Ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο με ιδιαίτερα προσεγμένο design, που συγκεντρώνει χιλιάδες βιβλία όλων των κατηγοριών, επώνυμα παιχνίδια, σχολικά, χαρτοσχολικά και είδη δώρων θα γίνει το νέο αγαπημένο στέκι για μικρούς και για μεγάλους!
Το βιβλιοπωλείο Nakas Book House είναι χώρος κατάλληλος για αναζήτηση και περισυλλογή. 
Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αναζητώντας εύκολα αυτό που ψάχνουν στο διώροφο κατάστημα Nakas Book House, κάνοντας την παραμονή τους στον χώρο ευχάριστη!

Στα Nakas Book House φροντίζουμε οι επισκέπτες να είναι πάντα ευχαριστημένοι παρέχοντας συνεχώς πρωτοποριακές υπηρεσίες!

Υπηρεσία Delivery
Μία υπηρεσία που εφαρμόζουν τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, καθυστερήσεις και ενδιάμεσες εταιρίες ταχυμεταφορών. Το καταρτισμένο προσωπικό των βιβλιοπωλείων μας σας εξυπηρετεί άμεσα, με ένα μόνο τηλεφώνημα!
Ισχύει για παραγγελίες τηλεφωνικές ή μέσω e-mail οι οποίες παραδίδονται στην πόλη των Ιωαννίνων αυθημερόν και δωρεάν!

Μηνιαίες Κληρώσεις
Κάθε μήνα στα Nakas Book House διεξάγονται κληρώσεις αναζητώντας έναν τυχερό που κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 50€! Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής στα καταστήματα!

Προσφορές και εκπτώσεις
Κάθε εποχή και μία προσφορά! Στα Nakas Book House δημιουργούμε μοναδικά πακέτα προσφορών (σχολικά, πασχαλινά, Χριστουγέννων κ.α), ιδιαίτερες ενέργειες (καλοκαιρινές, σχολικές προσφορές κ.α.) που καλύπτουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επισκεπτών για κάθε εποχή!

Διαγωνισμοί στα Social Media
Τα Nakas Book House διαθέτουν ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και στο Facebook και κάθε μήνα διοργανώνουν διαγωνισμούς κληρώνοντας μοναδικά δώρα (βιβλία, παιχνίδια κ.α.)! 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Nakas Book House περιμένει να σας εξυπηρετήσει με γνώση, χαμόγελο και διάθεση!

Ραντεβού λοιπόν στο νέο σημείο συνάντησης επί της οδού Παπάζογλου 4 (πεζόδρομος) στα Ιωάννινα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Διεύθυνση: Παπάζογλου 4, 45444 Ιωάννινα 

Τηλ.: 26510-72007

email: [email protected]