Η Εταιρεία | Nakasbookhouse.gr Skip to main content

Η Εταιρεία

Ο εκδοτικός όμιλος NAKAS GROUP κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά τόσο αναφορικά με την εκδοτική του δραστηριότητα, όσο και στον τομέα των εισαγωγών, των εξαγωγών και της εμπορίας βιβλίων και τουριστικών αναμνηστικών ειδών.
 

Οι δραστηριότητες του Ομίλου διακρίνονται σε τρεις κλάδους: παραγωγή προϊόντων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο.
 

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ υπό τη διοίκηση του εκδότη Θωμά Νάκα και των υιών του, Γιώργο και Αποστόλη Νάκα, διέγραψαν μια δυναμική πορεία ανάπτυξης και τον Νοέμβριο του 2013 μετατράπηκαν σε Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία “ΘΩΜΑΣ ΝΑΚΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”.
 

Από το 2013 η ΟΡΑΜΑ ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών NAKAS GROUP, γεγονός πολύ σημαντικό για τη διαχρονική πορεία της προς τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξή της στην ευρύτερη εκδοτική αγορά.
 

Στον Όμιλο NAKAS GROUP εκτός από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ ανήκουν οι Εκδόσεις NAKAS ROAD CARTOGRAPHY, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΙΔΗΣ, VEKTOR, ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ, τα ταξιδιωτικά βιβλιοπωλεία TRAVEL BOOKSTORE, τα βιβλιοπωλεία NAKAS BOOK BAZAAR και ΝAKAS BOOK HOUSE, η εταιρία παραγωγής τουριστικών αναμνηστικών ειδών HEART Bit και η εταιρία αυτοκόλλητων σήμανσης και πληροφόρησης i-SIMA.

Ο Όμιλος NAKAS GROUP, με σημαντικές επενδύσεις στις εισαγωγές, τις εξαγωγές, τις εκδόσεις, το χονδρικό και το λιανικό εμπόριο, έχει σήμερα τη σημαντικότερη και πλέον διευρυμένη παρουσία στο χώρο των εκδόσεων. 

Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Στον Όμιλο NAKAS GROUP, είμαστε δεσμευμένοι με κάποιες σημαντικές αξίες οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε κάθε μέρα. Αυτές οι αξίες αποτελούν τον βασικό σκελετό του Ομίλου μας και διαμορφώνουν τη συνολική μας εικόνα:
•             Αυθεντικότητα & Συνέπεια: Συμπεριφερόμαστε με ακεραιότητα και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας.
•             Πρωτοτυπία: Επιδιώκουμε να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε.
•             Γνώση: Ακούμε και μαθαίνουμε από τους πελάτες μας ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.
•             Νοιαζόμαστε για το προσωπικό μας: Πιστεύουμε και επενδύουμε στους ανθρώπους μας. Η ομάδα του Ομίλου μας είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.
•             Ανάπτυξη & Νέες Συνεργασίες: Αναπτύσσουμε συνεχώς τις δραστηριότητές μας και επεκτεινόμαστε κάνοντας νέες συνεργασίες με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας.